zenatelier de Zamenhof

Ruimte voor maken en mediteren, ruim en ruw. www.dezamenhof.nl

Zenatelier de Zamenhof is de ruimte waar boeddhistisch echtpaar Mathilde Myoki de Vriese en René Ryorin Slikker hun ideeën en inzichten vorm geven en kunnen delen met anderen, zowel ieder afzonderlijk als gezamelijk. Onze zenachtergrond inspireert ons om dualiteit en paradox samen te brengen; eerder en..., en... dan of..., of...

'Atelier' en 'hof' staan voor een fysieke ruimte van zowel beslotenheid en beschutting, als van openheid en uitproberen. 'Zen' staat voor een aanwezige manier van leven, voor vol in het leven kunnen zijn. 'Zamen' staat natuurlijk voor samen, omdat we geloven dat de verbinding uitendelijk een sleutel is.

De ruimte is gelegen in de stad, in een creatieve en industriële wijk, omgeven door water en groen, in directe verbinding met het alledaagse leven. Je kunt er komen om gevoed en geïinspireerd te worden, om spiritualiteit te integreren in je dagelijks leven, om samen te zijn, maar ook om simpelweg tot rust en ontspanning te komen, ongeacht je leeftijd, afkomst of geloof.

Zamenhofstraat gebouw 140- unit 106 Amsterdam-Noord

plattegrond zamenhof [jpg]